kozijnen - McHome

plaatje
logo mchome
Ga naar de inhoud

Buitenkozijnen

Het buitenkozijn bepaalt mede het uiterlijk van uw nieuwe huis.

Gevelkozijnen zijn een beeldbepalend onderdeel van het aanzicht van uw nieuwe woning. Ze worden aangeboden in diverse matarialen: kunststof kozijnen worden het meest toegepast, meestal omdat men tegenwoordig kiest voor onderhoudsarme materialen. Daarnaast worden er ook nog steeds houten kozijnen verwerkt en aluminium kozijnen worden veelal in het hoge prijssegment toegepast. McHome werkt rechtstreeks samen met producenten van diverse kozijnen en levert en plaatst daardoor tegen uitzonderlijk scherpe prijzen.  Wilt u een separate kozijnofferte, vul dan het aanvraagformulier in.   


(nog meer) Energie besparen met betere kozijnen.

Gevelkozijnen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de energiezuinigheid van een woning. Kozijnen en vooral glas vormen een "negatieve factor" in de buitenschil van een woning. Hoe beter ze worden uitgevoerd en worden gemonteerd, hoe minder invloed ze op de energierekening uitoefenen. Moderne kozijnen worden voorzien van 3-voudige beglazing en 3-voudige kierdichting. Ze moeten over de jaren heen goed blijven sluiten dus ook het beslag speelt een belangrijke rol. Daarnaast vormt, zoals reeds opgemerkt, de inbouwmethode een grote rol bij de energiebesparing. De aansluitingen met de rest van de gevel moet "kierdicht" zijn.
In moderne bouw worden dan ook moderne afdichtingen, zoals folies en meebewegende schuim, toegepast. Bij moderne en dus energiearme bouw is het aloude "dichtpurren" is dan ook uit den boze. Moderne gebouwen hebben veelal geen "roosters" meer in of op het glas, maar wel altijd een draai-kiepsysteem. U kunt wel gewoon blijven ventileren zoals u het zelf wilt. Lees in dat verband verder op de installatie pagina


Kunststof kozijn


Aluminium kozijnHouten kozijn
Hout - KST kozijn
Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek, schetsontwerp en begroting! 


Terug naar de inhoud