diensten - McHome

plaatje
logo mchome
Ga naar de inhoud

Onze diensten voor u.Ontwerpen van uw nieuwe McHome

McHome ontwerpt uw nieuwe woonhuis. De eerste schets kunt u tegen een scherp tarief laten maken en indie u wenst ook een bouwraming. We willen eerst laten zien dat we naar u luisteren. Als dit deel u bevalt maken we duidelijke afspraken over de kosten van het totale ontwerpproces. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent. En de kosten zullen u zeker meevallen.


Bouwcalculatie

McHome berekend de getoonde ontwerpen in Staalframebouw. De prijs-kwaliteit verhouding van deze bouwmethode is veelal de beste van van alle mogelijke bouwsystemen. U kunt voor een relatief laag bedrag ook een (contra) staalframebouw-begroting laten maken voor uw eigen ontwerp. Voor een kostenopgaaf kunt u een mail sturen.


Bouwen met McHome

De McHome bouwpartners bouwen uw nieuwe woning en dat gebeurt met bewezen vakmansschap.


Bouwfysica en bouwmethode

Bouwfysica, luchtdicht bouwen en het correct toepassen van (nieuwe) bouwmaterialen speelt bij nieuwbouw een steeds grotere rol. Als u McHome inschakelt weet u zeker dat er correct gebouwd gaat worden. Bij een beter gebouwde woning spelen moderne installaties ook een belangrijke rol. McHome kan u helpen het beste systeem en de voordeligste installaties te kiezen.


Landelijk actief

U vindt Mc-Home partners in heel Nederland. Wilt u contact met een regionale Mc-Home Architect of een regionale Mc-Home Aannemer? Vul uw gegevens in op het contactformulier en u wordt teruggebeld om een voor u geschikt moment.

contactformulier
Terug naar de inhoud