2 onder 1 kap woningen bij Mc-Home - McHome

plaatje
logo mchome
Ga naar de inhoud
standaard McHome woningen Energielabel A+++
Standaard hogere bouwkwaliteit bouw levert standaard een hoger Energielabel.

De McHome woningen worden standaard BETER gebouwd. Dit betekend dat er PREFAB wordt gebouwd, er veel isolaties worden ingebracht en er luchtdicht wordt gebouwd. Tesamen met een efficient verwarmingssysteem en een pakket PV panelen ( zonnepanelen) verkrijgen de McHome woningen standaard Energielabel A+++. en dat merkt u aan de energiekosten, nu en in de toekomst. Dus niet alleen een mooie woning maar ook een fijne woning om in te leven.  
Meer lenen voor een energiezuinige woning: Energielabel krijgt invloed maximale hypotheek.
 
Koop je een woning met een laag energieverbruik, dan mag je vanaf 2024 meer lenen. Afhankelijk van het energielabel mag een bepaald bedrag buiten beschouwing worden gelaten, en kun je dus optellen bij je maximale hypotheek.
A+++  € 20.000,-           
A++++ zonder energieprestatiegarantie  € 40.000,-
A++++ met energieprestatiegarantie voor minimaal 10 jaar € 50.000,-
  
Het bouwen van een woning met A++++ label is eenvoudiger te realiseren  bij een andere manier van bouwen zoals het bij Mc-Home Staalframebouw het geval is. Er is dan al standaard aanmerkelijk meer isolatie dan bij een massieve woning. De isolatielagen kunnen  door de open bouwconstructie eenvoudig kan worden uitgebreid. Bij een woning van 400 m3 kost een upgrade van een A+++ naar een 4 x + ca. € 7.500,00. Uiteraard heeft de upgrade ook voordelen en leidt tot nog minder energieverbruik waardoor deze investering zichzelf op termijn terugverdient.2 onder 1 kap en geschakelde woningen

Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen.


Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek!

Bekijk nu alle andere zaken, zoals:
    Terug naar de inhoud